Eben-Haëzer

Momenteel wordt er door vrijwilligers hard gewerkt aan de uitbreiding van het verenigingsgebouw.

Op 1,5 meter naast het bestaande verenigingsgebouw nog eenzelfde gebouw (maar dan wel 2,5 meter langer) gebouwd. Vervolgens worden deze twee gebouwen met een plat dak aan elkaar verbonden. In dit nieuwe gebouw komt een zaal voor maximaal 85 personen en 3 toiletten, waarvan één rolstoeltoegankelijk en voorzien van een aankleedplek voor baby’s.

In het oude verenigingsgebouw komt een nieuwe keuken en de voormalige keuken word een berging voor de opslag van stoelen en tafels etc. Het hoge gedeelte van de oude zaal blijft grotendeels intact. Wel komt er een mobiele wand die weggeschoven kan worden om één grote ruimte met de nieuwe zaal te maken. Hierdoor is er plaats voor maximaal 125 personen.

 

Voor het oude verenigingsgebouw wordt vervolgens een nieuwe entree gemaakt om zowel de oude als nieuwe zaal afzonderlijk te bereiken.