Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Gemeente barbecue, Vrijdag 27 September

17 juli 2024

  

De activiteitencommissie organiseert in samenwerking met Familie van der Male een gemeente barbecue voor jong en oud aan de Langeweg 9 te Poortvliet. Doel van deze avond is het versterken van de onderlinge verbondenheid en contacten.

Omdat alles wat er komt kijken bij deze avond duurder is geworden en de vrijwillige bijdrage niet toereikend was om alle kosten te dekken wordt er een bijdrage gevraagd voor deelname aan deze avond. Kosten 15,- pp  Kinderen t/m 12 jaar 7.50 met het maximum van 50,- per gezin. Betaling mag contant of u mag het overmaken op het bankrekening nummer NL28RBRB0954585356 tav act com hhg Poortvliet

Aanmelden is noodzakelijk en kan door het invullen van dit formulier. Inleveradressen zijn bij Bep Heijboer  Paasdijkweg 16 Poortvliet,  Leandra Kraal, Deestraat 12 Poortvliet en Petra Poot Oostsingel 7 Sint-Maartensdijjk Aanmelden via de email heeft onze voorkeur; activiteitencommissie@hhgpoortvliet.nl Aanmelden kan t/m 20 September 2024.

Er komt heel wat bij kijken om deze avond te kunnen realiseren en organiseren dus alle hulp van u/jou is welkom! Aanmelden hiervoor kan op bovenstaand email adres van de activiteitencommissie. Er is hulp nodig op Maandagavond 23 september ( mannen) ,Dinsdagavond 24 September ( mannen en vrouwen)  , Woensdagavond 25 September ( mannen en vrouwen),  Vrijdagochtend 27 September  en Zaterdagochtend 28 September ( mannen en vrouwen).

Wat is belangrijk om te weten;

Opening om 18.00 uur door Ds. v.d. Meer.

Fietsen kunnen geparkeerd worden op een aangewezen plaats op het erf. Auto's in de berm aan de kant van het dorpsbos.

Het kan eind September al wat frisser zijn dus wanneer nodig, trek warme kleding aan en de ruimte wordt verwarmd met terras verwarmers.

Voor de kinderen is er een springkussen.

Wij hopen iedereen te ontmoeten en zien uit naar een mooie avond!

  • © hersteld hervormde kerk 2024

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit